Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met de huidig beschikbare technieken en pigmenten perfect worden gecorrigeerd. Wij bieden nu ook hairstrokes aan. Bij deze techniek worden als het ware kleine krasjes in de huid gemaakt waarna het pigment in de huid achterblijft. Het is een totaal nieuwe techniek en haartjes zien er echt messcherp uit. Met deze techniek beheerst je een precisie die met een bewegende naald niet bereikbaar is.

Portfolio item 2 Wenkbrauw
Portfolio item 4 Wenkbrauw
Portfolio item 5 Wenkbrauw
Portfolio item 6 Wenkbrauw
Portfolio item 7 Wenkbrauw
Portfolio item 5 Wenkbrauw
Portfolio item 6 Wenkbrauw
Portfolio item 7 Wenkbrauw

Procedure

Een complete PMU-behandeling bestaat uit een intakegesprek, de pigmentatiebehandeling en de nabehandeling. PMU is een vak apart. De behandelingen worden deskundig en precies uitgevoerd. Beauté de la Porte beschikt over de vereiste GGD-vergunning en werkt volgens alle hygiënische voorschriften.

Gesprek icoon

Intakegesprek
Samen nemen we de gezondheidsverklaring door en bepalen de gewenste vorm van wenkbrauwen, lippen en/of eyeliner. Pas wanneer je overtuigd bent starten we met de pigmentatie.

makeup icoon

Pigmentbehandeling
PMU is een micropigmentatie van de opperhuid. Door middel van zeer fijne naaldjes worden 100% natuurlijke pigmenten vakkundig in de opperhuid aangebracht.

Icoon gezonheid

Nabehandeling
De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Binnen een week neemt de kleur circa 30-40% in intensiteit af. Door de natuurlijke celvernieuwing zal pas na een periode van 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie zichtbaar zijn. Indien de kleur te licht is volgt een gratis nabehandeling.

Overige behandelingen

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten uw ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van uw ogen worden aangepast.

Lippen

Voor uw lippen kunt u niet alleen kiezen voor een lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een volledige vulling van uw lippen (Full lips). Dit heeft als resultaat een prachtige volle mond.

Overige behandelingen

Permanente eyeliner

Eyeliner

Permanente lip make up

Lippen

Menu