Lippen

Voor uw lippen kunt u niet alleen kiezen voor een lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een volledige vulling van uw lippen (Full lips). Dit heeft als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick. Bij het opvullen van de gehele lippen worden de lippen volledig ingekleurd. Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond!

Achtergrond Lipliner
Portfolio item 8 lipliner
Portfolio item 9 lipliner
Portfolio item 10 lipliner
Permanente lip make up
Achtergrond Lipliner
Portfolio item 9 lipliner
Portfolio item 10 lipliner

Procedure

Een complete PMU-behandeling bestaat uit een intakegesprek, de pigmentatiebehandeling en de nabehandeling. PMU is een vak apart. De behandelingen worden deskundig en precies uitgevoerd. Beauté de la Porte beschikt over de vereiste GGD-vergunning en werkt volgens alle hygiënische voorschriften.

Gesprek icoon

Intakegesprek
Samen nemen we de gezondheidsverklaring door en bepalen de gewenste vorm van wenkbrauwen, lippen en/of eyeliner. Pas wanneer je overtuigd bent starten we met de pigmentatie.

makeup icoon

Pigmentbehandeling
PMU is een micropigmentatie van de opperhuid. Door middel van zeer fijne naaldjes worden 100% natuurlijke pigmenten vakkundig in de opperhuid aangebracht.

Icoon gezonheid

Nabehandeling
De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Binnen een week neemt de kleur circa 30-40% in intensiteit af. Door de natuurlijke celvernieuwing zal pas na een periode van 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie zichtbaar zijn. Indien de kleur te licht is volgt een gratis nabehandeling.

Overige behandelingen

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten uw ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van uw ogen worden aangepast.

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met de huidig beschikbare technieken en pigmenten perfect worden gecorrigeerd. Wij bieden nu ook hairstrokes aan.

Overige behandelingen

Permanente eyeliner

Eyeliner

Permanent make up wenkbrauw

Wenkbrauwen

Menu