Eyeliner

Oogleden en wimpers laten uw ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de oogopslag en de uitstraling van uw ogen worden aangepast. Het doel van permanente make up is om uw ooglijn zo mooi mogelijk te laten uitkomen en uw ogen te laten spreken zonder dat u zich elke dag opnieuw op hoeft te maken. Wimper pigmentatie geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Het is een fijn lijntje tussen de wimpers – benadrukt de wimperlijn en verfraait zowel de kleur als de vorm van de ogen. Door de ooglijn iets breder of verder te laten uitlopen aan de buitenste ooghoek kan men de ogen optisch vergroten. Een ooglijn onderaan die helemaal doorloopt naar de binnenste ooghoek geeft vaak een oog liftend effect. Daarnaast kan er ook een high lighter of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd.

Portfolio item 11 Eyeliner
Portfolio item 1 Eyeliner
Achtergrond Eyeliner
Permanente eyeliner

Procedure

Een complete PMU-behandeling bestaat uit een intakegesprek, de pigmentatiebehandeling en de nabehandeling. PMU is een vak apart. De behandelingen worden deskundig en precies uitgevoerd. Beauté de la Porte beschikt over de vereiste GGD-vergunning en werkt volgens alle hygiënische voorschriften.

Gesprek icoon

Intakegesprek
Samen nemen we de gezondheidsverklaring door en bepalen de gewenste vorm van wenkbrauwen, lippen en/of eyeliner. Pas wanneer je overtuigd bent starten we met de pigmentatie.

makeup icoon

Pigmentbehandeling
PMU is een micropigmentatie van de opperhuid. Door middel van zeer fijne naaldjes worden 100% natuurlijke pigmenten vakkundig in de opperhuid aangebracht.

Icoon gezonheid

Nabehandeling
De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Binnen een week neemt de kleur circa 30-40% in intensiteit af. Door de natuurlijke celvernieuwing zal pas na een periode van 3 tot 5 weken het eindresultaat van de pigmentatie zichtbaar zijn. Indien de kleur te licht is volgt een gratis nabehandeling.

Overige behandelingen

Lippen

Voor uw lippen kunt u niet alleen kiezen voor een lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een volledige vulling van uw lippen (Full lips). Dit heeft als resultaat een prachtige volle mond.

Wenkbrauwen

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met de huidig beschikbare technieken en pigmenten perfect worden gecorrigeerd. Wij bieden nu ook hairstrokes aan.

Overige behandelingen

Permanente lip make up

Lippen

Permanent make up wenkbrauw

Wenkbrauwen

Menu